Feina / Marxandatge

Zumm! una vaixella per equilibristes

Us presentem la vaixella Zumm! amb personatges creats per Pilarín Bayés als anys vuitanta i adaptats per Sandra Penadès per una vaixella de porcellana fina de Bohèmia comercialitzada per la marca Riera. Una sinèrgia perfecte on les marques Riera i Pilarin garanteixen qualitat i potencien el comerç de proximitat.

És la vaixella dels equilibristes, uns personatges que passen per les peces de la vaixella fent equilibris, com el moment actual que estem vivint, on tots fem equilibris. És per això que el concepte tant pot ser d’una vaixella com d’un regal, que no necessàriament s’ha de vendre com a un joc complert, sinó que pot ser un regal perfecte: sis tasses de cafè amb el seu plat o mitja dotzena de bols o una tetera.

La línia de disseny minimalista i naïf també fa possible combinar-la amb el parament que ja tenim a casa. El dibuix mateix ja ofereix dinamisme i optimisme, amb aquell punt irònic i amb una visió positiva del món, tret característic de la Pilarín.

La dissenyadora ha potenciat el traç negre de la ploma de la Pilarín i les línies irregulars ens reforcen el procés artístic de creació.

Decorada a Catalunya a gran foc de 850 °C, temperatura que permet l’ús al rentavaixelles amb rentats suaus. Fet que fa possible que se li pugui donar un ús diari per donar un toc de gràcia i ironia als nostres àpats.

La podràs adquirir a aquí

ZUMM-plat-postre ZUMM-safata-gran ZUMM-sopera ZUMM-tetera