Feina / Marxandatge

Suites Pilarín

L’Hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort 4* posa al servei dels seus clients sis suites familiars amb els dibuixos de la Pilarín. Les suites s’han decorat amb una temàtica diferent amb l’objectiu que els clients puguin escollir el seu conte clàssic preferit: Caputxeta vermella, en Pinotxo, Els 3 porquets, la Blancaneu, la Rateta o en Patufet.

L’original proposta de l’Hotel Guitart Gold Central juga, a més, amb el factor sorpresa ja que els vinils decoratius amb les il·lustracions estan amagats per tots els racons de les habitacions. D’aquesta manera, els nens i les nenes que les visitin podran descobrir tot tipus de personatges per les parets, als banys o fins i tot a dins dels armaris quan vagin a guardar la roba.

Sandra Penadès, dissenyadora gràfica de l’Estudi Pilarín, és qui ha dut a terme el projecte.

Cada suite està formada per dues estances àmplies i estan pensades per allotjar a dos adults i a dos infants; i el rebedor, que comunica totes dues habitacions, està també decorat amb diferents il·lustracions de personatges dels contes tradicionals.

Es tracta, doncs, d’una nova aposta de l’Hotel Guitart Gold Central Park per diversificar l’oferta turística a Lloret de Mar sense oblidar la marca d’identitat de l’Hotel, que és el turisme familiar.

Reserva ja la teva Suite Pilarín!